Golestan

نحوه شناسایی مکان ارسال کننده ایمیل

 

امروز قصد داریم روشی را برای دوستان بیان کنیم که بتوانند موقعیت مکانی ارسال کننده ایمیل را از طریق IP پیدا کنند .
برای انجام این کار ابتدا باید IP ارسال کننده ایمیل را بدست بیاورید که نحوه بدست آوردن IP در میل یاهو , GMail را به طور جداگانه توضیح می دهیم :
بدست آوردن IP ارسال کننده ایمیل در یاهو (Mail Beta ) : بعد از ورود به حساب خود در یاهو بروی یکی از نامه های ارسالی دوبار کلیک کنید تا نامه مورد نظر در پایین صفحه نمایش داده شود . بعد از باز شدن نامه ارسالی در بالای نامه ( مطابق تصویز زیر ) بروی عبارت Compact Header ( یا Standard Header ) کلیک کنید و از منوی حاصل بروی عبارت Full Header کلیک کنید .
بعد از کلیک بروی عبارت Full Header صفحه ای جدید مطابق تصویر زیر برای شما باز می شود . در این صفحه به دنبال عبارت Received: from بگردید . البته در این صفحه ممکن است عبارت Received: from جند بار تکرار شده باشد که ما آن Received: from را می خواهیم که در بالای آن آدرس ارسال کننده ایمیل درج شده است . بعد از پیدا کردن Received: from مورد نظر در مقابل این عبارت شما به راحتی می توانید IP ارسال کننده ایمیل را بدست بیاورید.
بدست آوردن IP ارسال کننده ایمیل در GMail : بعد از ورود به حساب خود در GMail بروی یکی از نامه های ارسالی دوبار کلیک کنید تا نامه مورد نظر باز شود . در بالای نامه دکمه ای با نام Reply وجود دارد . بروی آن کلیک کنید و از منوی حاصل عبارت Show Original را انتخاب کنید . اینک مشابه میل یاهو که بروی عبارت Full Header کلیک کردید در GMail نیز صفحه ای باز می شود که در این صفحه نیز باید به دنبال عبارت Received: from بگردید که نکاتی که در مورد پیدا کردن Received: from صحیح در یاهو گفتم در GMail نیز صادق می باشد .
بدست آوردن محل ارسال کننده ایمیل از طریق IP : بعد از اینکه شما IP ارسال کننده ایمیل را بدست آوردید کافیست این شماره IP را در سایت های GeoBytes IP Locator و یا IP2Location قرار دهید تا از موقعیت مکانی ارسال کننده ایمیل مطلع شوید . البته این دو سایت هر کدام دارای ویژگی های خاص خود می باشد ولی سایت GeoBytes IP Locator اطلاعات دقیق تری از موقعیت IP به شما می دهد و همچنین تشخیص می دهد که ارسال کننده ایمیل از پروکسی ( proxy ) یا نرم افزار های مخفی کننده IP استفاده کرده است یا نه ، که این مورد در برخی مواقع می تواند بسیار مفید باشد که با دانستن این موضوع و اینکه ارسال کننده نامه از پروکسی ( proxy ) استفاده کرده است می توان به امنیت نامه های ارسالی شک کرد . همچنین با ورود به سایت GeoBytes IP Locator این سایت IP و موقعیت مکانی شما را به خودتان نشان می دهد .
 
 
----------------------------

Active Directory چیست؟ (همه چیز درباره Active Directory )

http://www.castellan.net/media/images/img_active_directory.jpg


Active Directory از جمله امکانات قدرتمند Windows 2000 Advanced server است .
Active Directory امکان مدیریت کاربران و کامپیوترها و گروها و بطور کلی تمامی عناصر موجود در یک شبکه را فراهم می کند ( البته نباید اینگونه تصور نمود که Active Directory تمامی مشکل یک مدیر شبکه را حل می نماید) با استفاده از قابلیتهای Active Directory می توان مشخص کرد کدام User با کدام Computer تحت کدام Domaine به چه کاری بپردازد یعنی میزان دسترسی آن به منابع موجود در شبکه چه مقدار باشد .و تا چه میزان در این کار اختیار داردو اجازه دسترسی دارد. مثلا"( امکان نوشتن یا جابجا نمودن و حتی امکان دسترسی به دیگر کاربران - دادن - و خود در چه سطحی از مدیریت نمودن شبکه قرار بگیرد.)با استفاده از قابلیت Active Directory در Windows 2000 Advanced Server مدیریت شبکه بسیار آسان است .

چند نکته مهم در استفاده ازActive Directory
1.
اولین عاملی که باید در Active Directory مد نظر داشت این است که فایل سیستم ما باید از نوع NTFS باشد تا امکان استفاده ازActive Directory را داشته باشیم.


2. صحت تنظیمات کارت شبکه و پروتکل کامپیوترمورد نظر نیز کنترل شود.

. IP Address 3. را دستی تنظیم و قبل از آن DNS SERVER را Confighor می نمائیم.


4. بهتر است که در شبکه Clinte های خود را از خانواده Windows NT (XP , 2000 Pro , NT Work Staition باشد ( در اینصورت به بهترین وجه می توان امنیت شبکه و کامپیوتر های آن را تامین نمود

http://www.smartsoft.co.in/Portals/0/active.gif 

Physical Connection or Physical Topology.اتصال فیزیکی

logical Connection اتصال منطقی

اتصال فیزیکی در یک شبکه چگونگی اتصال کامپیوترها و سخت افزارهای موجود در یک شبکه را از نظر فیزیکی مورد بحث قرار می دهد و اتصال منطقی نحوه رفتار کامپیوترهای موجود در شبکه را مورد بحث قرار می دهد. ساختار شبکه های کامپیوتری: شبکه های کامپیوتری از نظر ساختار به دو دسته تقسیم می شوند.

1)Broadcast Network

2)Point to Point Network

 

در اتصال Broadcast Network هر کامپیوتر توسط Nod کابل شبکه خود همواره باید یا بطور مستقیم به کامپیوتر دیگر متصل بوده و یا توسط یک رسانه Media همانندHub به کامپیوتر دیگر متصل شود. در این روش کامپیوتر پیغام دهنده packet اطلاعات خود را در کل رسانه رها می نماید با این توضیح که نام و آدرس کامپیوتر پیغام گیرنده را هم به همراه آن ارسال می کند. این packet به همه کامپیوترها رسیده و تنها توسط کامپیوتری دریافت و خوانده می شود که آدرس و نام کامپیوتری که همراه با packet ارسال شده است -با آن همخوانی داشته باشد.در این ساختار علاوه بر اینکه ترافیک شبکه زیاد بوده و باعث کم شدن سرعت کارکرد شبکه می شود امنیت آن نیز از سطح مطلوبی برخوردار نیست زیرا packet اطلاعات که ممکن است محرمانه هم باشد در سطح شبکه پخش شده و به همه کامپیوترها می رسد. این ساختار از پیچیدگی کمتری برخوردار بوده و هزینه تهیه سخت افزارهای لازم برای راه اندازی آن کم است.

در اتصال Point to Point Network دریافت و ارسال packet ها در شبکه توسط ابزاری هوشمند کنترل می شود بگونه ای که packet اطلاعاتی که برای یک کامپیوتر مشخـــص ارســــال می گردد تنها به سمت همان کامپیوتر ارسال شده و دیگر کامپیوترها امکان دسترسی به آن را ندارند از طرف دیگر بدلیل اینکه این بسته اطلاعاتی در کل شبکه منتشر نمی شود ترافیک شبکه بطور قابل ملاحظه ای پایین آمده و امنیت درسطح شبکه بالا می رود. اینگونه شبکه ها به دلیل داشتن ابزاری چون سوئیچ های هوشمند گران تر از نوع قبل می باشد.

 

--------------   
گزارش تخلف
بعدی